MISA'S TAKEAWAY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 100 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Misa's Takeaway. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 20:43 De kapsalon van mijn man was meer patat dan vlees...erg jammer...ik had een wrap met gegrilde kip...smaakte prima...had een kleine patat als extra besteld en er zaten een stuk of 10 patatjes in de wrap...had ik niet op gerekend maar was best lekker.
25 dec 2022 om 17:42 Het kwam snel en was heerlijk
24 dec 2022 om 20:28 Het eten was ranzig nergens zat smaak aan de pindasaus was opgedroogd en hard in zilver folie gewikkeld kleine patat is een mini patat alles was koud en smaakloos!
19 dec 2022 om 12:27 Ik had een kapsalon, ik moest echt opzoek gaan naar vlees , patat was mega zout. Weinig knoflooksaus die ik amper proefde, het leek meer op een bakje met patat kaas en groente. De bezorgtijd stond op Max 50 min, ik heb 2u moeten wachten op me eten.
18 dec 2022 om 20:56 De bezorgtijd gaat maar tot 90 minuten maar maak het maar langer dan 135 minuten voor een wrap en broodje. Tussendoor gebeld. Krijg je een zwaar geirriteerde man aan de lijn. Het is druk. Begrijp ik maar dan mag het nog steeds niet zo lang duren.
18 dec 2022 om 20:37 Jammer dat we 2 uur moesten wachten op de bestelling en dat de pindasaus er niet bij zat. Eten was wel lekker!
15 dec 2022 om 8:17 Bezorger was snel eten was zoals altijd goed
11 dec 2022 om 19:51 Patat was zeer zout. Vlees veel te weinig.
4 dec 2022 om 21:46 Goeie